„THREE Mеn Orchestra“ е новият проект на „екзотичните“ музиканти: Николай Иванов-ОМ – клавишни, китара, вокал, флейти, композиции, и
Петър Йорданов –БЪНИ от група „Оратница“ – всевъзможни ударни инструменти.
Константин Кучев- цигулка,вокал, хърди гърди ,ситар
Музиката, която творят заедно, е синтез от стилове(Джаз,Етно,Амбиент,Електронни стилове,Сакрална и Езотерична музика) с акцент върху вибрацията на отделния звук, гравитираща от близка до тишината енергия към „кресчендо“, търсейки своята личностна уникална експресивност, с която максимално да отведат слушателя в нови измерения. Музиката на „3 Mеn Orchestra“ е предимно от авторските композиции за филми на Николай Иванов-ОМ, а също проектира нереализирани още продукции и картини, директно отправяйки ги към съзнанието на слушателя. В Проекта Soundtrack & Dance loops енергията става много нажежена и танцова. Проекта е специално измислен за open air и изживяването става екстатично.

Николай Иванов е автор на музиката на над 50 филма, участник в многобройни проекти в Европа, Азия, Далечния Изток, Африка, Арабския свят. Свирил е на огромен брой Европейски и Световнии фестивали.
Петър Йорданов свири на кахон, хенг дръм, джембе, дарбука, тъпан и др. Заедно с група „Оратница“ е обиколил повечето световни фестивали и музицира в Европа, Азия, Далечния Изток.
Константин Кучев- е композитор, изпълнител и мултиинструменталист. Автор на музика за театър и филми и участник в музикалните формати “Основно ветрове”, “Музикална лаборатория за Човека”,“СътвоРиМи”. Константин обича да твори и импровизира заедно с хора от всякакви възрасти и култури, търсейки единството в универсалния език на музиката.