Тениска на фестивала

Станете част от юбилейното 10-то издание на филмовия фестивал и в знак на благодарност, ще получите тениска като дарите минимум 50 лв еднократно или изберете опция за дългосрочна подкрепа месечно.

Подкрепете ни

Ако тениската не е важна за вас, но все пак искате да подкрепите фестивала и нашата мисия, дарете сума по ваше желание чрез PayPal, с карта или банков превод.

Моля, използвайте като основание на банковия превод “Дарение Карантината” и следните данни за да извършите успешно вашето дарение:

Титуляр на сметката: Сдружение ШИДМНП Дедал
Наименование на банката: UniCredit Bulbank
Клон: гр. Варна, ул. Петко Каравелов 1
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG78UNCR70001519764111

Благодарим

Знаем, че не всеки има възможност да дари, но това не означава, че не може да помогне. Споделете за кинофестивал „Карантината“ с приятели, семейство, колеги или с всеки, който би се насладил на преживяването, което фестивала превъплащава. Така вие ще станете част не само от разпространяването на нашата кауза, а ще заемете ключова роля в това да продължаваме да растем като семейство.

Ако имате идеи или предложения, които мислите, че ще помогнат за нашето разрастване, не се колебайте да пишете на filmfestival@thequarantine.org.

Facebook
Twitter
LinkedIn