Николай Иванов – ОМ – клавишни, китари, вокал, композиции

Петър Йорданов – Бъни – кахон, джембе, перкусии, handpan

Весела Морова – вокал

Еклектична и импровизационна музика, съчетаваща разнообразие от стилове – джаз, фънк, боса нова, фюжън и етно елементи от балкански, африкански и източни традиции. Музиката е композирана от самия Николай Иванов-ОМ и напомня филмов саундтрак, както и създава специфична „ambient“ атмосфера и усещане за звукова наситеност.

Музикантите непрестанно търсят нови начини да изразят себе си и да приобщят слушателя към идеите им. Николай и Петър обикалят света в продължение на 3 години, представяйки музиката си на безбройни сцени. Записват и дуо албум – „Magic Views“. В края на 2019-та към проекта се присъединява вокалистката Весела Морова.

Николай Иванов е автор на музиката на над 50 филма, участник в многобройни проекти в Европа, Азия, Далечния изток, Африка, Арабския свят.

Петър Йорданов свири на кахон, хенг дръм, джембе, дарбука, тъпан и други. Заедно с група „Оратница“ е обиколил повечето световни фестивали и музицира в Европа, Азия, Далечния изток.

Весела Морова е позната като изпълнителка на джаз и бразилска музика, както и част от българската акапелна група Spectrum Vocal Band. Весела се увлича от свободното музициране с влияния от световния фолклор и с акцент върху импровизацията.